Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

ΝΔ ΕΥΒΟΙΑ: Γκρίνιες και πολλά δεν πάνε καλά

 


Γκρίνιες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι το κόμμα, αλλά και η Κυβέρνηση χρειάζεται αλλαγές.

Κάποιοι μάλιστα, δεν δίστασαν (στην ουσία) να αμφισβητήσουν τις αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σε μείζονα θέματα και κυρίως, αυτό της κοινωνικής πολιτικής.

Η δυσαρέσκεια των πολιτών και κυρίως των ψηφοφόρων του κόμματος, θεωρείται πλέον δεδομένη και αν ο Πρόεδρος δεν κάνει κάτι θεαματικό, τα ποσοστά θα πέσουν κι άλλο.

Είναι πασιφανές πλέον, πως ακόμα και χωρίς αντιπολίτευση η φθορά είναι τόσο μεγάλη που παρά τα "χαμόγελα", δεν κρύβεται.

Άσχημα είναι τα πράγματα και στο νομό της Εύβοιας, αφού τα προβλήματα που χρονίζουν παραμένουν άλυτα και επικρατεί απογοήτευση, ακόμα και μεταξύ των στελεχών που ξέρουν πως τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Η βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θέλουν να δείξουν μαχητικότητα και ενδιαφέρον, όμως από αυτούς εξαρτώνται λίγα , μιας και δεν υπάρχει κυβερνητική "διάθεση" να ασχοληθούν με το νησί.

Φιλότιμες προσπάθειες από τον Θανάση Ζεμπίλη και κάποιες από την Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, δεν είναι αρκετές, ενώ ο Σίμος Κεδίκογλου είναι απλά απών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων - "Η κατάσταση δεν πάει άλλο"

  Συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας, στα Λουτρά Αιδηψού και στη συνεδρίαση συμμε...