Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Κυρίαρχο στην Περιφέρεια Αν. Στερεάς & Εύβοιας, το κολυμβητικό τμήμα του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ

 


Κυρίαρχο στην Περιφέρεια Αν. Στερεάς & Εύβοιας, το κολυμβητικό τμήμα του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ. κερδίζοντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τις αγωνιστικές κατηγορίες στην αγώνες που διοργανώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία στην Λάρισα το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουνίου, με την συμμετοχή όλων των κολυμβητικών σωματείων της περιφέρειας μας.

Ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ. συμμετείχε με 26 αθλητές και αθλήτριες κατακτώντας 54 μετάλλια (31 χρυσά – 13 ασημένια – 10 χάλκινα) κερδίζοντας την πρώτη θέση στην Γενική Βαθμολογία των συλλόγων με 510 βαθμούς αλλά και την πρώτη θέση στη Βαθμολογία των Γυναικών με 282 βαθμούς.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές- τριες:

ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΑΡΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΙΓΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΣΦΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΜΖΟΛΛΑΡΙ ΑΛΒΙΟ, ΜΟΥΤΟΥΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΤΡΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ   , ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ        , ΛΙΑΣΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΧΑΜΑΛΙΔΗ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ, ΣΤΡΑΤΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΓΛΩΣΣΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΡΡΑ ΔΑΝΑΗ, ΚΟΤΣΙΦΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ, ΡΑΖΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΣΟΦΙΑ, ΖΟΥΜΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΡΑΝΤΩΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο αγώνας αποτελούσε ταυτόχρονα και την Α΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών, κερδίζοντας την πρόκριση για την Β΄ Φάση σε Αθήνα και Ιωάννινα οι παρακάτω αθλητές-τριες:

·        Ηλιόπουλος Ευάγγελος

·        Πίγγος Γιώργος

·        Τριμίντζιος Βασίλης

·        Πολυκαρπίδης Αναστασης

·        Χαμζολλάρι Άλβιο

·        Λιάσκου Βασιλική

·        Ζουμή Ευαγγελία

·        Καραντώνια Γεωργία

·        Καρρά Δανάη

·        Γλωσσιώτη Κωνσταντίνα

·        Ρόδη Ελευθερία (κολυμπάει με υποσχετική Α.Ο. Ωκεανός)

·        Χατζηαλέξίου Γεωργία (κολυμάει με υποσχετική Ο.Φ.Θ.Α.)

 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες και καλή επιτυχία στην τελική Φάση των Πανελληνίων Αγώνων Κολύμβησης Κατηγοριών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων - "Η κατάσταση δεν πάει άλλο"

  Συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας, στα Λουτρά Αιδηψού και στη συνεδρίαση συμμε...