Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Στη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων - "Η κατάσταση δεν πάει άλλο"

 


Συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας, στα Λουτρά Αιδηψού και στη συνεδρίαση συμμετείχαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Νέας Αρτάκης Χαράλαμπος Κώσταρος και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Χαλκιδέων, μέλη του Δ.Σ της Π.Ε.Δ.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Προσποιούνται τον Αντιδήμαρχο Ν. Παπαγεωργόπουλο - Προσπαθούν να εξαπατήσουν πολίτες


 

Και νέες απόπειρες εξαπάτησης πολιτών του Δήμου Χαλκιδέων:

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

«Βασικά καλησπέρα σας» από τα Κ.Δ.Α.Π ΜεΑ του Δήμου Χαλκιδέων

 


Οι συμμετέχοντες στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π ΜεΑ) του Δήμου Χαλκιδέων σας προσκαλούν στην καλοκαιρινή μουσικοθεατρική τους παράσταση

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Κυματίζουν οι «γαλάζιες σημαίες» στις παραλίες του Δήμου Χαλκιδέων

 


Κυματίζουν από σήμερα, Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, οι γαλάζιες σημαίες στις παραλίες Λευκαντί, Αλυκές και Αστέρια, που βραβεύτηκαν για ακόμη μια χρονιά, ανάμεσα στις 625 ακτές της Ελλάδας, από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία»

Αλλάζει θέση η ετήσια εμποροπανήγυρη Χαλκίδας

 


Επιστρέφει και φέτος η ετήσια εμποροπανήγυρη, προς τιμήν της Πολιούχου της Χαλκίδας, Αγίας Παρασκευής, από την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024, στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Χρηματοδότηση 2.780.140 € για νέες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών σε Δήμους της Στερεάς Ελλάδας


Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων έργων, προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027» και τη Δράση: «4.2.11.8.2- Νέες δομές παροχής βασικών αγαθών».

Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας

 


Το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουλίου, περαστικοί εντόπισαν έναν άνδρα που ήταν μαχαιρωμένος, στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας.

Κλειστό το Κολυμβητήριο Χαλκίδας, λόγω έκτακτων τεχνικών προβλημάτων

 


Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει τους πολίτες ότι, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας θα παραμείνει

Ναυτική Εβδομάδα Χαλκίδας 2024 // Ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

 


Ο Δήμος Χαλκιδέων, μετά από πολλά χρόνια, αναβιώνει τη «Ναυτική Εβδομάδα Χαλκίδας», στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Πολιούχου Χαλκίδας, Μεγαλομάρτυρος Αγίας Παρασκευής, σε συνδιοργάνωση

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Δημητρακόπουλος


 Έφυγε σήμερα, Κυριακ,ή από τη ζωή, ο Τάκης Δημητρακόπουλος, γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και επίσης γνωστός από την έντονη πολιτική του δράση. 

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Διακινούσαν παράνομα τόνους υγρών καυσίμων – Τέσσερις συλλήψεις



Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, συνελήφθησαν 4 άτομα, τα οποία δραστηριοποιούνται σε επιχειρήσεις διακίνησης και εμπορίου υγρών καυσίμων, καθώς όπως διαπιστώθηκε, αποθήκευαν και διακινούσαν παράνομα- χωρίς άδεια και παραστατικά- υγρά καύσιμα.

ΕΥΒΟΙΑ: Δύο συλλήψεις και επτά ακόμα δικογραφίες για ναρκωτικά

 


Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

ΚΥΜΗ: Κίνδυνος πυρκαγιάς στο δρόμο προς τη χωματερή

Τη φωτογραφία και σχετικό βίντεο,


ανέβασε ο πρώην Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς και δείχνει την άθλια και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο προς την χωματερή Κύμης. 

Ο ίδιος έγραψε σχετικά:

Να αντικαταστήσουν ΧΘΕΣ τη σημαία


Κουρελιασμένη κυματίζει η Ελληνική Σημαία στο κάστρο της Κανήθου στη Χαλκίδα και το γεγονός προκάλεσε παράπονα πολλών πολιτών, οι οποίοι ανέβασαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Οι αρμόδιοι πρέπει να την αντικαταστήσουν ΧΘΕΣ χωρίς να χάσουν ούτε ένα λεπτό. 

H φωτογραφία της Τζοβάννας Γκόγκου με μαγιό που "έριξε" το Facebook

 


Διακοπές στην Πύλο κάνει η δημοτική σύμβουλος Διρφύων - Μεσσαπίων Τζοβάννα Γκόγκου μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Λιαλιάρη. 

Το παράπονο της Χρυσαλένας Μαργαρίτη είναι παράπονο όλων των Χαλκιδέων


Η Χρυσαλένα Μαργαρίτη, κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Χαλκιδέων Στέλιου Μαργαρίτη, έγραψε με αφορμή την συμπλήρωση 8 χρόνων από τον θάνατο του πατέρα της.

Πνίγηκε γυναίκα

 


Τι πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείο της Χαλκίδας, ότι μια 71χρονη λουόμενη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της

Ψηφιακή πλατφόρμα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις


Την Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024, το Οικονομικό Επιμελητήριο της  Ελλάδος παρουσίασε τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις. 

Βραβεία 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής 2024 της Ε.Σ.Ε.

 


Στο κατάμεστο θέατρο Παραμυθίας έλαβε χώρα ο τελικός του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής που διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.

Καλοκαίρι 2024 στη Χαλκίδα - Πρόγραμμα παραστάσεων και συναυλιών Δημοτικού Θεάτρου «Ορέστης Μακρής»

 


Η Χαλκίδα φιλοξενεί και φέτος το καλοκαίρι πλήθος θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών, με επίκεντρο το ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Ορέστης Μακρής».

ΧΑΛΚΙΔΑ: Και νέες απόπειρες απάτης - Προσποιούνται υπαλλήλους του Δήμου

 


Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Χαλκιδέων:

ΑΙΔΗΨΟΣ: Έκλεψε αυτοκίνητο και το οδηγούσε χωρίς διπλωμα

 


Συνελήφθη ημεδαπός στην Αιδηψό Ευβοίας, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης

 

Το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Δυστυχώς η κυβέρνηση αγνόησε το δίκαιο αίτημα των πυροσβεστών της Εύβοιας!


Ο Βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου, στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με την ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών,

ΧΑΛΚΙΔΑ: Τροχαίο στο ύψος των Ναυπηγείων - Τεράστιο μποτιλιάρισμα

 


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι σήμερα, Πέμπτη, στο δρόμο προς Χαλκίδα στο ύψος των Ναυπηγείων. Αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. 

Κυρίαρχο στην Περιφέρεια Αν. Στερεάς & Εύβοιας, το κολυμβητικό τμήμα του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ

 


Κυρίαρχο στην Περιφέρεια Αν. Στερεάς & Εύβοιας, το κολυμβητικό τμήμα του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ. κερδίζοντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τις αγωνιστικές κατηγορίες στην αγώνες που διοργανώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία στην Λάρισα το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουνίου, με την συμμετοχή όλων των κολυμβητικών σωματείων της περιφέρειας μας.

Σε πλήρη εξέλιξη η σύγχρονη «πράσινη» πλατεία Αγίων Αναργύρων, από τον Δήμο Χαλκιδέων

 


Την τελική της μορφή αποκτά η νέα πλατεία στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, δίπλα στο 24ο Δημοτικό σχολείο, έργο συμβατικού ποσού 360.472,02 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Διακόπτεται η λειτουργία όλων των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Χαλκιδέων

 


Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει τους πολίτες ότι, δεν θα λειτουργήσουν προληπτικά όλες οι ανοιχτές δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις (Κολυμβητήριο, γήπεδα ποδοσφαίρου και αντισφαίρισης)

Τακτικές Θερινές Εκπτώσεις 2024

 


Σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 1 ν. 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2024, θα ξεκινήσουν την Δευτέρα, 8 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο, 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το άρθρο 9ι ν. 2251/1994, όπως τροποποιήθηκε από το

Τελετή ορκωμοσίας των Ανθυποπυραγών της 49ης εκπαιδευτικής σειράς


Ο Βουλευτής Εύβοιας και Τομεάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Συμεών Κεδίκογλου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποπυραγών της 49ης εκπαιδευτικής σειράς «Αρχιπυροσβέστης Σταύρος Σουρτακιάς» και στην απονομή των πτυχίων τους από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα Κ. Σακελλαροπούλου, στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ζεμπίλης: Το Σ/Ν του Υπ. Δικαιοσύνης συνιστά ιστορική μεταρρύθμιση για το Συμβούλιο της Επικρατείας


Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης η επεξεργασία του Σ/Ν του Υπ. Δικαιοσύνης για την αναμόρφωση της ακυρωτικής δίκης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας και την επιτάχυνση της διοικητικής δίκης. Ο εισηγητής της πλειοψηφίας Θανάσης Ζεμπίλης, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

Εκδήλωση 30 Χρόνια Βαβουλα


 Ο πολιτιστικός χορευτικός σύλλογος συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια λειτουργίας 30 χρόνια προσφοράς, ένας σύλλογος που έχει παρευρεθεί σε εκδηλώσεις  σε όλοι την Ελλάδα αλλά και με παρουσία στο εξωτερικό με μεγάλο πολιτιστικό και κοινωνικό

Ενημέρωση και οδηγίες για Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (Ε.Δ.Ε.Κ.) από την Πέμπτη 4/07/2024.


Η Ε.Μ.Υ. εξέδωσε το υπ. Αριθμ. 11/2-07-2024 Έκτακτο Δελτίο ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ (Ε.Δ.Ε.Κ.) από την Πέμπτη 4/07/2024, σε περιοχές της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με γενικά χαρακτηριστικά:

8ο Bio mechanical festival ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 



‘’ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ’’ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

 


 

Το Θέατρο ‘’Περι-Τεχνών’’ παρουσιάζει την θεατρική  παράσταση

 

‘’ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ’’ 

ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

 

ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ‘’ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ’’

ΣΑΒΒΑΤΟ 13  & 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 21.15

Αποζημιώσεις σε συκοπαραγωγούς

 


«Χορήγηση χρηματοδοτικής στήριξης έκτακτης ανάγκης στους πληγέντες συκοπαραγωγούς της Β. Εύβοιας & μελισσοκόμους του Δήμου Λαμιέων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «
Daniel» & «Elias» .

Καλοκαίρι 2024 στη Χαλκίδα // Πρόγραμμα παραστάσεων και συναυλιών Δημοτικού Θεάτρου «Ορέστης Μακρής» για τον μήνα Ιούλιο

 


Η Χαλκίδα φιλοξενεί και φέτος το καλοκαίρι πλήθος θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών, με επίκεντρο το ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Ορέστης Μακρής».

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις είναι με εισιτήριο, για τις τιμές και την κράτηση των οποίων οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες πώλησης εισιτηρίων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Ιουλίου:

Στη φάση των 8 το «Chalkis Basket 2024» του Δήμου Χαλκιδέων

 

Με τη φάση των «8» συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, το πρωτάθλημα ανεξάρτητων ομάδων «Chalkis Basket 2024» του Δήμου Χαλκιδέων, το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι αγώνες των νοκ-αουτ:

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

Αγώνας 1: (1-16) ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΝΤΙΚΟΣ-ONE PALIRIA TEAM 76-42

Αγώνας 2: (2-15) PISTOLS-ΤΕΕ Π.Τ. ΕΥΒΟΙΑΣ 62-42

Αγώνας 3: (3-14) ΤΕΧΝ. ΓΡ. ΜΠΕΛΛΟΣ-ALLEY…ΟΥΠΣ 74-65

Αγώνας 4: (4-13) CENTER AL-REMAL MADRID 80-57

Αγώνας 5: (5-12) ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ-B@SKETAKI CHALKIS 73-63


Αγώνας 6: (6-11) CHALKIS SHIPYARDS-GREEN HEALTH 53-60

Αγώνας 7: (7-10) SABO-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ 69-71

Αγώνας 8: (8-9) ΧΑΛΚΙΔΑ HAWKS-GARAGE BARBEL 51-60

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ



Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος, συνοδευόμενος από τους αρχιμ. Γεώργιο Θανάσου-Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών, Σεραφείμ Παυλίδη-Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Οσίου Λουκά, Νήφωνα Δάκο-αδελφό της Ι. Μονής Οσίου Λουκά, τον πρωτοπρεσβ. Κωνσταντίνο Τσιώλη-εφημέριο της Ενορίας Αγ. Κωνσταντίνου Αλιάρτου, τους Πρεσβ. Γεώργιο Νικολόπουλο–εφημέριο της Ενορίας Αγ. Παντελεήμονος Λεβαδείας και Ανδρέα Νίστορ-εφημέριο της Ενορίας Κοιμ. Θεοτόκου Στειρίου, την κ. Φανή Παπαθωμά-Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Στερεάς Ελλάδος και υπαλλήλους ή εθελοντές συνεργάτες της Ι. Μητροπόλεως Θηβών επισκέφθηκαν τη Χαλκίδα και συγκεκριμένα το Παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου στη Χαλκίδα, όπου ξεναγήθηκαν από τον τέως Πρόεδρο του Δ.Σ. του Πολεμικού Μουσείου και δωρητή της συλλογής του Μουσείου κ. Αναστάσιο Λιάσκο.

Παρέμβαση του συλλόγου γονέων παιδικών σταθμών στο δημοτικό συμβούλιο

 


Παρέμβαση του Συλλόγου μας: Ζητάμε σύγχρονους και ασφαλείς παιδικούς σταθμούς. Ο Δήμος να πάρει μέτρα για νέες θέσεις. Κανένα παιδί να μην μείνει εκτός.

 

Την Τρίτη 2 Ιούλη μιλήσαμε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκιδέων μετά την εισήγηση της κ. Γρανέτας Τσιβίκα που έβαλε ζήτημα στη Δήμαρχο για τις ελλείψεις στους παιδικούς σταθμούς της Χαλκίδας.

ΕΡΩΤΗΣΗ στη βουλή κατέθεσε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ για την κατάργηση της απαράδεκτης εγκυκλίου (37271/21-06-2024) που αφορά στην ευέλικτη προσέλευση των εργαζομένων

 


Προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

 

Θέμα: Κατάργηση της απαράδεκτης εγκυκλίου (37271/21-06-2024) που αφορά στην ευέλικτη προσέλευση των εργαζομένων

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Hellenic Train: Διακοπή ηλεκτροδότησης στο τμήμα Κατερίνης – Ραψάνης λόγω κακοκαιρίας



Στην διακοπή της ηλεκτροδότησης στο τμήμα Σ.Σ Κατερίνης – Σ.Σ. Ραψάνης (στη γραμμή καθόδου), προχώρησε η Hellenic Train το βράδυ της Τρίτης (02/07), λόγω κακοκαιρίας.

Ο Δήμος Χαλκιδέων αναβιώνει τη Ναυτική Εβδομάδα Χαλκίδας



Ο Δήμος Χαλκιδέων, μετά από πολλά χρόνια, αναβιώνει τη «Ναυτική Εβδομάδα Χαλκίδας», στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Πολιούχου Χαλκίδας, Μεγαλομάρτυρος Αγίας Παρασκευής, σε συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων.

Νέα παρέμβαση της Κατερίνας Καζάνη για το κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς στα Ψαχνά



Νέα ερώτηση, σε συνέχεια αυτών με αριθμ. πρωτ. 4075/02.04.2024 και 4160/05.04.2024, κατέθεσε η Κατερίνα Καζάνη, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με το

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την Πέμπτη 4/07/2024

 


Η Ε.Μ.Υ. εξέδωσε το υπ. Αριθμ. 11/2-07-2024 Έκτακτο Δελτίο ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ (Ε.Δ.Ε.Κ.) από την Πέμπτη 4/07/2024, σε περιοχές της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με γενικά χαρακτηριστικά:

Το μπλε μήλο, ο μύθος της ακροδεξιάς και ο χορός του Πολεμικού μουσείου



Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας, 01 Ιουλίου 2024 στην παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της Εστίας, δημοσιογράφου, πολιτικού αναλυτή και φίλου Μανώλη Κοττάκη.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

ΧΑΛΚΙΔΑ: Τραυματίστηκε νεαρός αλλοδαπός σε ατύχημα

 


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Μακαρίου, το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου, όταν ΙΧ το οποίο οδηγούσε 40χρονος Έλληνας, συγκρούστηκε με δίκυκλο στο οποίο επέβαινε 28χρονος αλλοδαπός.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Στη φάση των «16» το πρωτάθλημα ανεξάρτητων ομάδων «Chalkis Basket 2024» του Δήμου Χαλκιδέων

 

Ξεκίνησε χθες, Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, η φάση των «16» του πρωταθλήματος ανεξάρτητων ομάδων «Chalkis Basket 2024» του Δήμου Χαλκιδέων και συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024.

Τα αποτελέσματα των χθεσινών αγώνων είναι τα εξής:

 

è ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΝΤΙΚΟΣ-ONE PALIRIA TEAM 76-42

Γήπεδο: Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου ‘’Τάσος Καμπούρης’’

Διαιτητές: Γιαπλές-Γκάνης.

Κριτές: Πετροπούλου-Μασλατζίδης Στεφ.-Τριανταφύλλου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-7, 44-22, 55-32, 76-42.

ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΝΤΙΚΟΣ (Δημαντώνης): Δημαντώνης Σπ., Δημητρίου 4, Χατζηστάμου 17, Ντίκος 3 (1), Φλώρος 21, Κουλουρίδης 1, Σιαμπάνης 8, Μουτσιόπουλος 12 (1), Κουρέλης 3 (1), Τσίτσης, Τσώτας, Φέλλιος 7 (1).

ONE PALIRIA TEAM (Ζαμπακλής): Μωραϊτης Ν. 23 (2), Παπαθανασίου 4, Μύταλας, Μαρουσόπουλος, Παρασκευάς 2, Οικονόμου, Χατζής 11, Μπαϊζάνος, Μωραϊτης Χ. 2, Ζαμπακλής.

 


è PISTOLS-ΤΕΕ Π.Τ. ΕΥΒΟΙΑΣ 62-42

Γήπεδο: Κλειστό Γυμναστήριο Πειραϊκής ‘’Χαλκιά-Αναστασιάδη’’

Διαιτητές: Αρτσίτας-Γαϊτανάρος.

Κριτές: Νταντή-Κατρακάζος-Μασλατζίδης Κ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-12, 40-21, 51-36, 62-42.

PISTOLS (Γκομίνης): Πετράκης 6, Φεργάδης 8, Μπούρικας 3 (1), Κουλοχέρης, Ρήγας Δ., Καμπούρογλου 5 (1), Λυμπέρης 15 (5), Στεργίου, Μούτσος, Παπαδόπουλος 25 (6).

ΤΕΕ Π.Τ. ΕΥΒΟΙΑΣ (Τσαρούχας): Χατζηστάμου Δ. 3 (1), Μποτζακάκης, Αποστολόπουλος 15, Φουσέκας 7, Σιδέρης 5, Σταματόπουλος, Καλαπόδης 12 (1).

 

Στον αέρα οι εκλογές του Λήλαντα Βασιλικού


Εκλέχτηκε σύμβουλος, ο οποίος έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για πλαστογραφία και παραπέμπεται  να δικαστεί επίσης για ξέπλυμα  χρήματος και απιστία σε βαθμό κακουργήματος.

Νεκρός σε ψαροντούφεκο ο πρώην δήμαρχος Πάργας, Αθανάσιος Λιόλιος


Νεκρός ανασύρθηκε ο
 πρώην δήμαρχος Πάργας, Αθανάσιος Λιόλιος από τη θάλασσα, όπου είχε βουτήξει με ψαροντούφεκο για ψάρεμα.

Στη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων - "Η κατάσταση δεν πάει άλλο"

  Συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας, στα Λουτρά Αιδηψού και στη συνεδρίαση συμμε...